רפי

פספורט ישראלי פג תוקף

יש לי מקרה חירום ואני חייב לטוס לארץ אבל הפספורט פג תוקף לפני 4 חודשים האם יעשו לי בעיות לעלות למטוס(יש לי גרין כארד ורישיון אמריקאי בתוקף) אני חייב תשובה בהקדם אני חייב לטוס מהר ככל האפשר תודה

עו"ד יהושע פקס

רפי שלום, לפי האתר של משרד החוץ אזרח ישראלי חייב להיכנס ולצאת מישראל עם דרכון ישראלי (גם לפי החוק). אם לא ניתן לחכות לניפוק דרכון חדש בחו"ל, ניתן להיכנס לישראל עם הדרכון הישראלי, למרות שפג תוקפו, אולם יהיה עליו, בעת שהותו בישראל, לגשת ללשכת רשות האוכלוסין על-מנת לחדש את הדרכון לצורך יציאה. אני לא יכול להבטיח לך שלא ייוצרו בעיות, אני ממליץ לגשת לשגרירות ישראל. בהצלחה, עו"ד יהושע פקס מומחה להגירה, עלייה והסדרת מעמד

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משרד הפנים