אלכס

חשש לאי קבלת דרקון בזמן

שלום בעוד שלוש שבועות אני טס לחו"ל ועדיין לא קיבלתי דרקון ארחי החידוש. במקרה ואני לא אקבל את הדרקון לפני הטיסה, איפה בנתב"ג מנפקים את דרקון הזמני, באיזה מבנה, קומה? כמה זמן לוקח לנפק את הדרקון? האם אפשר לנסוע לנתב"ג יום לפני הטיסה ולנפק את הדרקון? תודה מראש!

עו"ד יהושע פקס

אלכס שלום, תוכל למצוא את כל המידע בלינק הבא https://www.gov.il/he/departments/bureaus/population_passport_bengurion_airport שים לב כי לא כל אחד יכול להוציא דרכון בנתב"ג ולמי שכן יכול להוציא דרכון בנתב"ג יש עלות גבוהה. בהצלחה, עו"ד יהושע פקס מומחה להגירה, עלייה והסדרת מעמד

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משרד הפנים