רבקה קליין

הדרכון לא הגיע מה עושים

אנחנו טסים ב3.8. ב4:50 הדרכונים שהזמנו ב9.8 עדייין לא הגיעו, הבטיחו לנו שזה בין שבועיים לשלושה. מה אנחנו עושים. קבלנו הודעה שהדרכונים יצאו לדרך, אבל בחיפוש אנינו לא מוצאים. מה עושים?

כאמלה

לא הגיע הדרכון שלי כמעט חודש

ורדית

חידשתי לבני את הדרכון , לדרכון ביומטרי ב 18.7.17 , נמסר לי שתוך שבועיים של ימי עבודה הדרכון יגיע, מאחר והטיסה שלנו ב 14.8.17 לא חשבתי שתהיה בעיה (אציין גם שהדרכון הישן שלו בתוקף עד מרץ 2018), התקשרתי לרשות למנהל האוכלוסין אתמול ונאמר לי שתוך 15 ימי עסקים ינפיקו את הדרכון ושעליי להתקשר מחר, התקשרתי היום ונאמר לי שהדרכון עדיין לא הונפק , שיש עיכוב ושזה יכול לקחת יום יומיים ואולי יותר... השאלה שלי: האם יש אפשרות להשתמש בדרכון הישן (למרות שחתכו אותו) כי הוא עדיין בתוקף? אם לא, מה ניתן לעשות? (אם צריך אסע לכל מקום בארץ כדי לקחתו משם)

עו"ד יהושע פקס

רבקה שלום, את יכולה לפנות לפניות הציבור בלינק הבא http://www.moin.gov.il/Pages/%D7%A4%D7%A0%D7%99%D7%95%D7%AA-%D7%94%D7%A6%D7%99%D7%91%D7%95%D7%A8.aspx בהצלחה, עו"ד יהושע פקס מומחה להגירה, עלייה והסדרת מעמד

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משרד הפנים