חסן

דרכון פג תוכף ובעיית תור לדרכון ביומטרי

הדרכון שלי פג תוכף הזמנתי תור לדרכון ביומטרי אבל התור רק בעוד חודש .הטיול בעוד חודש ועשרה ימים.מאוד גבולי .האם בכל מקרה אם הדרכון יתעכב אפשר להוציא חדש מנתב"ג?בהנחה שיגיע תורי והדרכון יהיה בדרך אלי

עו"ד יהושע פקס

שלום חסן, במקרה כמו שלך משרד הפנים הוציא הודעה ביום ה12.07.17 ש"ניתן יהיה להנפיק דרכון זמני בנתב״ג, בכפוף לתנאים שנקבעו ובלבד שהטיסה אינה בתוך 48 שעות מזמן ההגעה לנתבג" להלן הלינק להודעה https://www.gov.il/he/Departments/news/temp_passport_natbag שים לב כי יש עלות גבוהה להנפקת דרכון בנתב"ג. בהצלחה, עו"ד יהושע פקס. מומחה הגירה, עלייה והסדרת מעמד בישראל.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משרד הפנים