סהר

מתחתן בשוודיה בחודש אוקטובר

להבנתי הפרוצדורה היא מסובכת ומייזעת. האם עלי לקבוע פגישה עם משרד הפנים לפני הנישואים בשוודיה בחודש אוקטובר? החתונה הגדולה בכל אופן תיערך בשוודיה ב10 לפבואר ובתקווה לעלות ארצה עם אשתי העתידית מיד לאחר מכן. איך כל זה קורה? זה גי מלחיץ

עו"ד יהושע פקס

סהר, בנוסף לתשובה שלי אתה מוזמן להיכנס ללינק הבא, תמצא שם מידע שנוגע למקרה שלך. http://lawoffice.org.il/articles/%D7%94%D7%96%D7%9E%D7%A0%D7%AA-%D7%91%D7%9F%D7%91%D7%AA-%D7%96%D7%95%D7%92-%D7%96%D7%A8%D7%94-%D7%9C%D7%91%D7%99%D7%A7%D7%95%D7%A8-%D7%AA%D7%99%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%AA%D7%99-%D7%9C%D7%99%D7%A9%D7%A8/ עו"ד יהושע פקס

עו"ד יהושע פקס

סהר שלום, הנוהל במשרד הפנים מחייב זימון בת הזוג הזרה מראש לכן מאוד רצוי להתחיל כבר מעכשיו את ההליך ולזמן את זוגתך בנציגות ישראל בחו"ל. אם תנסו להגיע לארץ טרם קבלת האישור ממשרד הפנים תהיה סכנה ממשית שיסרבו את כניסתה כי פקידי ביקורת הגבולות חוששים מהשתקעות לא חוקית. רק לאחר שמשרד הפנים יאשר לה להגיע, תוכלו לפתוח בהליך המדורג עד לקבלת אזרחות עבורה, זהו הליך ארוך ולא פשוט. משרדי מתמחה בטיפול במקרים כמו שלכם, אשמח לסייע לכם בהליך. בברכה, עו"ד יהושע פקס. מומחה להגירה, עלייה והסדרת מעמד בישראל

סהר

שלום, עו״ד פקס. תודה על תגובתך. אני הגעתי לפורום שלך וגם קיבלתי את המספר שלך ממאמינה מבית עמנואל. את התוכן שכתבת אני פחות או יותר יודע. העניין הוא שחגיגת החתונה עם שבועה לאלוהים והכל תיערך בפבואר בשוודיה. אך הבנו שרק לאחר כאשר אני מגיע עם תעודת הנישואים, אפוסטיל, וכן, עלי להתייצב לבדי במשרד הפנים- ומנקודה זו ותוך מספר חודשים הם יזמינו את אשתי לארץ לפגישה נוספת ביחד. ולכן השאיפה היא כשתתקיים החתונה בשוודיה בפבואר, שנינו נחזור ביחד לארץ כאשר כבר יהיה לה אישור להכנס לארץ. לכן החלטנו להתחתן כבר בביקור שלי בשוודיה בסוף חודש אוקטובר. הבעיה היא שאני מנסה להתקשר למשרד הפנם לקבוע פגישה לאחר לתחילת נובמבר כאשר אחזור ארצה עם כל המסמכים, אך הם לא עונים השירות על הפנים ואני מרגיש מאוד מתוסכל ובעיקר לבד. אני לא יודע מה לעשות כבר. אפילו לקבוע פגישה איתם אי אפשר.. בכבוד רב, סהר

עו"ד יהושע פקס

סהר, הבנתי שוחחת עם עו"ד מהמשרד, מיכאל דקר. אם תרצה עוד הסברים אתה מוזמן ליצור קשר עם המזכירה שלנו לתיאום פגישת ייעוץ. 03-3724722 בברכה, עו"ד יהושע פקס, מומחה להגירה, עלייה והסדרת מעמד בישראל.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משרד הפנים