open the search panel
close the search panel חפש

עורכי דין לפי תחום

    פורומים

      לדעת יותר - מדריכים משפטיים

        משרדי עורכי דין

          • 31 באוגוסט 2017

            פגישת מסמכים ראשונה במשרד הפנים

            שלום

            נקבעה לי ולבת זוגי שאינה אזרחית פגישת מסמכים ראשונה במשרד הפנים לצורך הגשת בקשה לקבלת מעמד על סמך חיים משותפים. בת הזוג שלי נכנסה לארץ לפני מספר שנים באשרת תיירת ונשארה מאז, ובעצם אין לה שום מעמד בארץ.
            אודה אם מישהו יוכל להסביר לי כמה עניינים:
            מהם המסמכים שאיתם אנחנו צריכים להגיע לפגישה הראשונה?
            האם צריך להגיע לפגישה עם טופס בקשה מוכן שמילאנו מראש?
            מהי ההתנהלות בפגישה שכזו בד"כ מצד הפקידים במשרד הפנים?
            אנחנו מתכוונים לקחת עורך דין לקראת המשך ההליך, אבל חשוב לנו לדעת איך נראית הפגישה הראשונה עם משרד הפנים.

            31 באוגוסט 2017
          • מנהל הפורום עו"ד יהושע פקס 3 בספטמבר 2017

            דניאל שלום,
            במקרה כמו שלכם שהבת זוג שהתה בארץ באופן לא חוקי, חשוב מאוד להגיע לפגישה מוכנים ומלווים בעו"ד.
            בלינק הבא יש הסבר על מסמכים שצריך להביא.
            http://lawoffice.org.il/articles/%D7%A0%D7%95%D7%94%D7%9C-%D7%9E%D7%AA%D7%9F-%D7%9E%D7%A2%D7%9E%D7%93-%D7%9C%D7%91%D7%9F-%D7%96%D7%95%D7%92-%D7%96%D7%A8-033724722/
            רצוי למלא את כל המסמכים טרם הגעתכם.
            חשוב להגיע רגועים, לרוב מתבצע ראיון/ תשאול עם כל אחד מהבני זוג בנפרד.
            אשמח לסייע לכם בתהליך.
            מוזמנים ליצור קשר עם משרדי 03-3724722
            בהצלחה,
            יהושע.

            3 בספטמבר 2017
            • 3 בספטמבר 2017

              תודה, האם חובה שכל המסמכים שמפורטים בקישור יהיו מוכנים כבר בפגישה הראשונה, או שאחרי הפגישה הראשונה הם נותנים לנו זמן להכין אותם?

              3 בספטמבר 2017
          forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
          close the form