אמיר

נישואים מעורבים עם הליך מדורג א-5 ועבודה בחו"ל

שלום רב. היני אזרח ישראלי נשוי לאשתי כולל תינוק. כרגע חיים בארץ עם ויזה א-5 (סביבות 3 שנים). רציתי לברר מה יקרה להליך המדורג במידה שעוברים לחו"ל למטרת עבודה (עבודה שלי) אך בשנה מבקרים את הארץ כמה פעמים? האם אשתי תאבד את הויזה א-5 ? מה האפשרויות שיש לי? תודה על העזרה

עו"ד יהושע פקס

אמיר שלום, לפי נוהל 5.2.0008 סעיף ד.9.ז, אם לא ניתן להוכיח כי מרכז חייכם הוא בארץ אזי ההליך המדורג נפסק. חיים משותפים חייבים להיות תחת קורת גג אחת, לכן אם אתה מחליט לצאת לעבוד בחו"ל ולהשאיר את אשתך עם התינוק בארץ אני יכול להמליץ להגיע כמה שיותר לביקור בארץ. בברכה, עו"ד יהושע פקס. מומחה להגירה, עלייה והסדרת מעמד בישראל

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משרד הפנים