אנונימי

תחת לחץ ומצב נפשי מעורער שיניתי את שמי לפני עבודה בחול. (פרטי ומשפחה).

תחת לחץ ומצב נפשי מעורער שיניתי את שמי לפני עבודה בחול. (פרטי ומשפחה). גדלתי ואני לומד לימודים גבוהים עם השם הקודם. אני מודע לכך שעשיתי טעות. מעוניין לשנות את השם חזרה לשם שבספח לשם הקודם. ולא להסתבך עם זה יותר. הבנתי שיש להגיש בקשה מיוחדת. למי לפנות וכיצד? והאם בכלל יש סיכוי לתשובה חיובית? תודה מראש והמשך יום נעים.

עו"ד יהושע פקס

שלום רב, לפי הנוהל לשינוי שם מס' 2.10.0001 ניתן לשנות לשם הקודם. צריך לגשת ללשכה הקרובה למקום מגוריך ולהגיש בקשה לשינוי שם, לאחר מכן מכיוון שמדובר בחזרה לשם הקודם טרם חלפו 7 שנים, הבקשה תבחן על ידי מנהל הלשכה ראה סעיף ג'25. להלן הנוהל - https://www.gov.il/BlobFolder/policy/renaming_procedure/he/%D7%A9%D7%99%D7%A0%D7%95%D7%99%20%D7%A9%D7%9D%20-%20%D7%9B%D7%9C%D7%9C%D7%99.pdf בברכה, עו"ד יהושע פקס מומחה להגירה, עלייה והסדרת מעמד בישראל

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משרד הפנים