מירי

האם אפשר למחוק אבא מת. ז

אני יהודיה שלא התאסלמה ויש לי בת מבחור מוסלמי שאין לי קשר איתו. בת. ז של אבא שלה מופיעה ביתי בשם משפחתי ולא בשם משפחתו הפחד הגדול שלי שביתי לא תתגייס לצה"ל בגלל זה וברצוני לנחוק אותה מת. ז הזהות שלו האם זה אפשרי

עו"ד יהושע פקס

מירי שלום, הבת שלך יהודייה כי את יהודייה. לא ידוע לי שאפשר למחוק אבא מתעודת הזהות, אבל אם יש סיבה יוצאת דופן אפשר לעתור לבית משפט שיורה למשרד הפנים לבצע את השינוי המבוקש. בברכה, עו"ד יהושע פקס

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משרד הפנים