אריק

ויתור אזרחות לילד שנולד בחול

הבן שלי בן 15 והוא רוצה ללכת ללמוד בחול אבל בגלל בעיה עם הצבא הור רוצה לותר על האזרחות שלו. הוא טוען שכשעשינו עלייה הוא היה ילד. והוא רוצה לבטל אותה. האם הטענה הזו יש לה בסיס???

עו"ד יהושע פקס

אריק שלום, מכיוון שהבן שלך קטין כדי להוא יוכל לעבור לחו"ל רק אם זה יבוצע עם הורים, לפי נוהל 4.7.0002 הייתי ממליץ לשים לב לסעיף ג'13 - יש שם התייחסות לגבי חובה מול צה"ל. https://www.gov.il/BlobFolder/service/waiver_of_israeli_citizenship_for_immigrant/he/4.7.0002_0.pdf בברכה, עו"ד יהושע פקס

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משרד הפנים