מחאג׳נה אחמד

אני רופא במקצועה שעובד בבית חולים אסף הרופא. מישהי ערביה מוסלמית ממרוקו רוצה לבקר אותי בארץ. האם היא צריכה הזמנה או ויזה? ואם כן איך אני משיג דבר כזה

עו"ד יהושע פקס

בוקר טוב, מרוקו נמנית בין המדינות המחייבות אישור כניסה טרם ההגעה. ניתן להגיש עבורה בקשה לזימון תייר דרך הלשכה הקרובה לביתך. אשמח לסייע לך בתהליך 03-3724722 בברכה, עו"ד יהושע פקס

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משרד הפנים