לימור

שינוי מען למשלוח דואר

כיצד ניתן לשנות/ לעדכן כתובת למשלוח דואר במשרד הפנים כאשר אנחנו נמצאים בחו"ל (כל המשפחה לרילוקיישן)?

item.Author מנהל הפורום עו"ד דור פנק

בביקורכם הבא בישראל גשו אישית ללשכה אליה אתם שייכים ובקשו להעביר הכתובת לכתובת הקבועה בישראל (הורים/ חברים וכד') פתרון יצירתי יותר ויעיל יותר הוא להשתמש בשירות "עקוב אחרי" של הדואר המעביר את הדואר ישירות לכתובת המבוקשת ללא צורך בשינוי במשרד הפנים. שתחזרו מהרילוקיישן ותהיה לכם כתובת קבועה תוכלו לשנות .

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משרד הפנים