טל

בת 16 בעלת דרכון גרמני וישראלי, הדרכון הישראלי לא בתוקף,

האם קטינה בת 16 בעלת דרכון זר וישראלי לא בתוקף, יכולה לצאת מהארץ עם דרכון זר. על מנת לחדש את הדרכון הישראלי נדרש אישור שני ההורים, כאשר אחד לא נמצא בארץ. תודה טל

עו"ד יהושע פקס

טל שלום, לפי החוק, אזרח ישראלי חייב לצאת את הארץ, ולחזור אליה עם הדרכון הישראלי. ישנן מקרים חריגים בהם ניתן לצאת עם הדרכון הזר, תוכלי לראות בנוהל הבא את החריגים. https://www.gov.il/BlobFolder/policy/piba_policy_136/he/136.pdf בברכה, עו"ד יהושע פקס מומחה להגירה, עלייה והסדרת מעמד בישראל

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משרד הפנים