דנה

הוספת שם לאחר שינוי שם

שלום, שיניתי את שמי בתעודת זהות מדניאלה לדנה ואני רוצה להוסיף את השם דניאלה כשם נוסף והשאלה שלי היא האם אני אצטרך לחכות 7 שנים כדי להוסיף את השם הזה כשם נוסף בגלל ששיניתי את השם?

עו"ד יהושע פקס

דנה שלום, לפי הנוהל את אמורה להמתין 7 שנים עד שיהיה ניתן לשנות שוב את השם. אבל מדובר פה בהוספה של השם הקודם, לכן אני מציע כי תגישי בקשה חדשה להוספת השם כולל מכתב עם הסבר למה. לפי נוהל לשינוי שם הוספת של שם קודם אמורה לעבור למנהל לשכה. בברכה, עו"ד יהושע פקס

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משרד הפנים