שרה גולד

הוספת שם משפחה לקטין לאחר גירושין

שלום, אני גרושה ואם לשני קטינים. אני וגרושי מעוניינים בהוספת שם משפחתי אל שם משפחתם של ילדינו, כך שאלה ישאו בשם משפחתו של גרושי וגם בשם משפחתי. האם כלינו לפנות לבית המשפט או שניתן לבצע את הוספת השם במשרד הפנים?

עו"ד יהושע פקס

שרה שלום, לפי המידע באתר של משרד הפנים יש צורך במתן פסק דין הצהרתי כדי שתוכלו לשנות את שם המשפחה של הילדים. https://www.gov.il/he/service/changing_last_name אשמח לסייע לכם בתהליך, אתם מוזמנים ליצור קשר עם מזכירת משרדי - 03-724722 בברכה, עו"ד יהושע פקס

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משרד הפנים