שרון

החברה שלנו מתקינה מערכת חדשה אצל לקוח ובמסגרת ההתקנה מגיעים טכנאים מומחים מחו"ל.

שלום, אני מקווה שזו הכתובת הנכונה לשאלתי.... החברה שלנו מתקינה מערכת חדשה אצל לקוח ובמסגרת ההתקנה מגיעים טכנאים מומחים מחו"ל. זמן העבודה המתוכנן הינו כשבוע, והם אמורים להגיע בערך בעוד כחודש. האם צריך במצב כזה לדאוג לויזת עבודה עבור הטכנאים? במידה וכן, מה התהליך ו/או למי ניתן לפנות על מנת להריץ את זה כמה שיותר מהר? * אני שואלת מכיוון שלא הצלחתי למצוא תשובה, לשאלתי הראשונה בעיקר, במהלך חיפושיי אחר המידע הנ"ל. תודה מראש ומקווה שתוכל לעזור, שרון

עו"ד יהושע פקס

שרון שלום, הטכנאים חייבים להוציא אישור עבודה, במקרה שלכם יש נוהל נוהל מזורז לקבלת אשרת עובד מומחה זר לתקופות קצרות. הנוהל הוא עבור עובדים זרים אזרחי מדינות הפטורות מדרישה לקבלת ויזה מראש לביקור תיירותי בישראל. לדוגמה, בריטניה היא מדינה כזו. את יכולה לקרוא על הנוהל בלינק הבא, ואת יכולה ליצור עם מזכירת משרדי לתיאום פגישה. המשרד שלי מטפל בהמון אשרות מהסוג הזה, ונשמח לסייע לכם להוציא את האשרות במהרה 03-3724722 https://lawoffice.org.il/%D7%A0%D7%95%D7%94%D7%9C-%D7%9E%D7%96%D7%95%D7%A8%D7%96-%D7%90%D7%A9%D7%A8%D7%AA-%D7%A2%D7%95%D7%91%D7%93-%D7%9E%D7%95%D7%9E%D7%97%D7%94-%D7%96%D7%A8/ בברכה, עו"ד יהושע פקס

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משרד הפנים