מאיה

תוקף דרכון בכניסה לצרפת

אנו נוסעים לצרפת ב 30/11/17 וחוזרים ב 5/12/17. תוקף הדרכונים שלנו הוא 1/4/18. האם תהיה בעיה ביציאה מהארץ או בכניסה לצרפת? אנו מקבלים תשובות סותרות מסוכן הנסיעות ומאל על, ואין מספיק זמן לחידוש הדרכון. תודה מראש!

עו"ד יהושע פקס

מאיה שלום, את עוברת בביקורת גבולות בישראל ולאחר מכן בביקורת גבולות בצרפת. ביציאה מהארץ לא יעשו לך בעיות, כשאת מגיעה לביקורת גבולות בצרפת אם אין לך תוקף של מעל לשלושה חודשים אז לא תיכנסו לשטחה של צרפת. צרפת דורשת מתיירים ישראלים תוקף בדרכון של כשלושה חודשים מתאריך החזרה. ואתם עם תוקף מעל לשלושה חודשים מתאריך החזרה. אתם נמצאים באזור הבטוח. אם אתם עדיין חוששים, אתם יכולים לוודא מול שגרירות צרפת בישראל https://il.ambafrance.org/-%D7%A2%D7%91%D7%A8%D7%99%D7%AA- בברכה, עו"ד יהושע פקס

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משרד הפנים