שם בדוי

הזמנת בן זוג זר

בת חן שלום, ראיתי את ההודעה שלך. אני מקווה שהכל הסתדר עם בן הזוג שלך ואת מאושרת. יש לי סיפור דומה לשלך, אני נמצאת כרגע בארץ. הייתי שמחה אם תעזרי לי ביעוץ כיצד להשיג ויזה לאזרח מקובה. מה התהליך במשרד הפנים, האם כדי להתיעץ עם עו"ד, מה העלויות, וכמה זמן לוקח כל התהליך. תודה מראש.

item.Author מנהל הפורום עו"ד דור פנק

מאחר ולקובה אין יחסים דיפלומטיים עם ישראל המקרה סבוך יותר מהרגיל אך ניתן להסדיר מעמד לבן זוג זר מקובה. את המסמכים יש לאמת דרך מדינה צד ג׳ ( שגרירות קנדה בהוואנה) בהצלחה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משרד הפנים