open the search panel
close the search panel חפש

עורכי דין לפי תחום

    פורומים

      לדעת יותר - מדריכים משפטיים

        משרדי עורכי דין

          • 27 בפברואר 2018

            הסדר מעמד בת זוג זרה בארץ

            שלום, שתי שאלות:
            1. כחלק מרשימת הטפסים שצריכים להכין לפגישה, משרד הפנים מבקש מסמכים המוכיחים כנות הקשר הזוגי וקיום מרכז חיים משותף. עדיין אין לנו חוזה לרכישת דירה או חוזה שכירות, דברים כאלה... האם זה ייצור בעייתיות במעמד הפגישה מבחינת חוסר מסמכים? היעדר חומר?

            2. המלצות והצהרות מחברים ובני משפחה המכירים בנו כבני זוג, צריכות להיות בכתב יד? או מודפס? והאם צריכות להיות מתורגמות לעברית? (חלק מהממליצים דוברי שפה ספרדית)

            27 בפברואר 2018
          • מנהל הפורום יהושע פקס 5 במרץ 2018

            תומר שלום,
            ראשית, צריך להפריד בין קיום מרכז חיים משותף שמצריך הוכחות על מגורים ביחד וניהול משק בית משותף לבין כנות הקשר הזוגי שמצריך הוכחות על כנות הקשר וקיום קשר דרך תמונות, הודעות, כרטיסי טיסה, תיעוד שיחות, מכתבים מחברים ומשפחה ועוד.
            אם יש חוסר במסכים מסויימים, תמיד ניתן לקבוע תור חדש להשלמת מסמכים.
            שנית, המלצות והצהרות מחברים יכולים להיות בכתב יד אך רצוי מודפס, רצוי שיהיו מתורגמים לעברית או אנגלית ומאוד חשוב שכל ממליץ יצרף צילום תעודת זהות או דרכון.
            בברכה,
            יהושע פקס
            עו"ד מומחה להגירה, עלייה, ויזה עבור עובד מומחה זר, והסדרת מעמד בישראל

            5 במרץ 2018
          forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
          close the form