יחיאל

קור ואטימות הדירה

היי, שכרנו דירה בקיץ ובחורף גילינו שהדירה כל הזמן קפואה, מזגנים צריכים לדלוק כל הזמן לחימום, כנראה שיש ליקוי איטום בחלונות (חלונות ישנים) או בדלתות. האם יש משהו שניתן לעשות? בעל הדירה כמובן אינו רוצה לתקן דבר בדירה ולשנות אלא אם הוא חייב, בדירה יש רק מזגנים ישנים שהוא לא רצה לקחת עליהם אחריות ולפיכך אנחנו נמצאים היום בדירה שקר בה ונדרשים להפעיל חימום כל הזמן.

שגיא בכור, עו"ד ונוטריון

שלום רב אם אין ליקוי מסוים שאפשר להצביע עליו ולבקש לתקנו אזי בכפוף למוסכם בחוזה אין מה לעשות. מזל שהחורף בישראל קצר ויסתיים עוד מעט. בהצלחה,