ע

שמירה על ניקיון והנכס

שלום רב, אני משכירה בית למשפחה, זה בית פרטי וחדש יש חצר גדולה מסביב לבית שכולה כמעט מרוצפת, החניה בתוך החצר המרוצף, בגדול השוכר ראשי לחנות את הרכב בחנייה, אך כרגע יש ברכב בעיה ונוזל ממנו שמן על הריצוף, ביקשתי מהשוכר שיחנה בחוץ עד שזה יטופל בכדי שלא יהרוס את הריצוף אך השוכר לא מעוניין, יש לציין שיש המון שמן בריצפה והשוכר לא מנקה לעיתים קרובות למרות בקשתי האם אני ראשית לבקש ממנו לחנות בחוץ ומה החוק אומר בנושא זה? בחוזה כתוב שהוא מחויב לשמור על ניקיון ועל הנכס תודה.

שגיא בכור, עו"ד ונוטריון

שלום רב בהחלטת ניתן לבקש ממנו את העניין הזה בכתב, שאם לא יפעל כן יהיה אחראי לכל נזק שייגרם. אחריות של השוכר לשמור על המושכר קודם כל וגם על ניקיונו. בהצלחה,