ניצן

הוצאת ציוד קיים בדירה ושאינו רשום בחוזה

שלום רב, אני שוכר דירה, ובדירה ישנם תנור ומספר כסאות. ביום שבאתי לבחון את הדירה (לפני חתימת החוזה) המשכירה הראתה לי שישנם תנור ומספר כסאות מתקפלים בבויידם. לא הייתה לי בעיה עם הימצאות הפריטים הללו בדירה באותו רגע. הפריטים הללו אינם מוזכרים כלל בחוזה, לא כ"קיימים בדירה", או כל נוסח אחר. כעת, שאני שוכר את הדירה, אין לי צורך בפריטים הללו ובנוסף הם תופסים מקום שאותו אני צריך. במידה ובעלת הדירה לא תסכים שאוציאם מהדירה, או לקחת את הפריטים אליה ושהובלתם תהיה על חשבונה, או כל אפשרות אחרת הכוללת הוצאת הפריטים מהדירה, מה אני יכול לעשות עם הפריטים - האם להוציאם לרחוב או כל אופציה אחרת?

שגיא בכור, עו"ד ונוטריון

שלום רב אם הסכמת להימצאות הפריטים אזי אין לשנות הסכמה זו שלך למרות שהדבר לא מעוגן בחוזה. בהצלחה,