נוי

בתי נורות שרופים

שלום לעו"ד שגיא וכל הצוות אנחנו גרים בדירה שכורה יותר ב-5 שנים. חלק מבתי נורות היו בעייתים מתחילת השכירות, ז"א שלא כל סוג נורה שרצינו להדליק, היתה מתאימה ונדלקת, וגם כשנתיים לאחר מכן חלק מבתי נורות נשרפו ואי אפשר להשתמש בהם, ואפילו 2 נורות התפוצצו מעל ראשי בעת הדלקה. עד היום לפי הסכם שכירות, חידשנו לו את הערבות הבנקאית בסך 20000 ש"ח בבנק, אבל היום אנחנו חושבים לא לחדש את הערבות עד שהוא יתקן את כל הפיגומים בדירה.(כגון: בתי נורה שרופים, עובש בקירות החיצוניים, חלון תקוע שלא נפתח ולא נסגר) מאחר שהוא תמיד מתחמק מהתיקונים והתשלומים עבור הוצאות ההשקעה בבניין בו נמצאת דירתו. רציתי לשאול את עצתך בעניין. תודה רבה על התיחסותך

שגיא בכור, עו"ד ונוטריון

שלום רב אפשר לנסות במסגרת הליכי המו"מ לקראת חידוש החוזה. תמיד יש לכם האפשרות לא לחתום ולחפש דירה אחרת. בהצלחה,