מנהלי הפורום
שכרתי דירה ואני לא יכול לגור בה- לא גר בה כעת
שכרתי דירה במושב בבית הלל, מספר פעמים התלוננתי לבעלת הבית על רעשים שלא מאפשרים לי לישון, רעשים מפחידים. אחר כך ראיתי נחש תינוק בגינה, עכשיו אני מבינה זה מושב , מי שגר בו מורגל ולכן כאשר הבת של בעלת הבית הגיבה באדישות, הרגשתי מבוכה, אלא שאז אמא שלי הערה את תשומת ליבי שאם יש נחש תינוק אז יש גם אמא, וחברה הוסיפה שיש גם אבא, הפצרתי בבעלת הבית ואף בשעה שהיא עמדה על המרפסת של הבית היא ואני שמענו רעש גדול מתחת לעץ שממנו בנוי הבית- בית מעץ. היא רצה במהרה לבעלה שקבע שאלו עכברים וחולדות והביא מדביר, אלא שאז יומיים אחר כך היה נחש אצלי בבית, מאז ועד היום אני מחוץ לבית מסרבת לחזור, אין באפשרותי לחזור, לא יכולה כף רגלי לדרוך בתוך הבית, כמובן לאחר שהתגלה הנחש בעלת הבית הזמינה לוכד שהפך את הבית לגמרי, והתייחס לכל הרכוש שלי כאילו היה זבל שאפשר לזרוק ממקום למקום. ומאז אני מחפשת מקום להניח את הראש. בינתיים הגעתי לאילת, כי הבנתי שהמקום היחיד שאוכל להניח בו את הראש ומיד להתחיל לעבוד הוא כאן, אני בת 32, התחלתי בבית שלי דרך עצמאית שם עבדתי במשך חודשיים על פרוייקט שלי בנייה שהייתה צריכה להמשך אילולא הנחש. היום אני ישנה בדירת חדר, עם אשה בת 37 מוסלמית, ועובדת במרכזייה עם חיילים משוחררים שעובדים לעבודה מועדפת. מיותר לציין שאני סובלת ולא נהנת בכלל, כי גם כשיצרתי קשר עם בעלת הבית מכאן והסברתי לה שייתכן שיש קן נחשים בקרבת מקום היא המשיכה להגיד שהמקום שלה נקי מאוד, ושאני אהנה לי באילת, כאילו שאני יכולה להינות, בינתיים כל הדברים שלי בבית, עשיתי הזמנה של אוכל לבית, נאלצתי להוציא הרבה כסף מחוץ לבית, והיום אני בלי כסף בכלל, שבת ואין לי כבר מה לאכול. והיא מצידה שאני אמצא מישהו שיחליף ויכנס במקומי לדירה..