גורג גורג'י

שכירת דירה לפני תמ"א

אני עונד לשכור דירה שיש שמועות שעומדת לפני תמ"א פנוי בינוי. על מה להקפיד בחוזה כך שלא אופתע אם וכאשר יתקרבו לביצוע התכנית?

עו"ד תומר פרלמן

שלום רב, ככל שידוע לך כי המושכר עומד לפני הליך תמ"א, אשר עלול להוות מטרד משמעותי לניהול אורח חיים תקין, הרי שמומלץ להכניס סעיף להסכם השכירות אשר יקבע כי ככל שהדבר יהווה מטרד מסוג זה, תהיינה לך האפשרות לעזוב את המושכר תוך מתן הודעה מוקדמת בת .... ימים, ו/או תהיה זכאי להפחתה בדמי שכירות חודשיים בסך של ... ש"ח. תוכן הודעה זו אינו מהווה יעוץ משפטי ואין להסתמך עליו.