משפטי– זאפ
משפטיפורומיםחוזה שכירות - יחסי שוכר ומשכירהמשכיר רוצה להוציא אותי מהדירה לפני סיום החוזה מאחר ויש בעיית רטיבות שצריך לתקן.

מנהלי הפורום

עו"ד גיתי בוטובול

עו"ד גיתי בוטובול

משרד עו"ד אזרחי למקרקעין, מסים, הסכם ממון, ייפוי כח מתמשך

קביעת פגישה
0534262639
חזרה לפורום

המשכיר רוצה להוציא אותי מהדירה לפני סיום החוזה מאחר ויש בעיית רטיבות שצריך לתקן.

שיר
שירלי

אני שוכרת דירה, חתמנו בהתחלה על חוזה של שנה וחצי. החוזה מסתיים ב 30.6.18 מאז שניכנסתי לדירה יש בעיות רטיבות שהבעלים טוענים שלא ידעו שקיימות מכיוון שהם רכשו את הדירה בדיוק לפני שאני נכנסתי. לאורך השנה האחרונה נאלצתי לחיות בדירת 3.5 חדרים שמתוכם חדר וחצי עם קירות רטובים ועובש וליכלוך. בעלי הדירה ניסו לתקן והזמינו שוב ושוב את הביטוח של הדירה ואנשי מקצוע שונים שלא מצאו פיתרון אמיתי. לפני כחודשיים החלה רטיבות גם אצל השכנים למטה שהתלוננו ומאז החלו בניסיון אמיתי לפתור את הבעיה. לפני כשלושה שבועות הגיעו והרימו מספר בלטות באמבטיה ותיקנו נזילה ומאז לא סגרו כי מתלבטים מה לעשות בנידון. היום התקשרה בעלת הדירה והודיעה לי שזה עדיין לא ברור אבל עוד מספר ימים יחזרו אליה האנשים מהביטוח ויגידו לה אם הייבוש מצריך שאני אעזוב את הדירה לשבוע או שבועיים לשם התיקון או שאולי הם יצטרכו להוציא אותי לגמרי כדי לתקן את זה. השאלה שלי היא האם מותר להם להוציא אותי חצי שנה לפני תום החוזה? בחוזה לא מצויין שום סעיף לגבי סיום חוזה מצד המשכיר שלא קשור להפרת חוזה. תודה רבה מראש, שירלי