עמית

בעיה במקלחת - בעל דירה לא מוכן לשלם

שלום רב, אני שוכר דירה מזה 3 שנים. בדירה מקלחון עם דלתות זכוכית. בשבוע שעבר, בזמן שישנתי, נפלה והתנפצה פתאום דלת המקלחון - בגלל שאחד הברגים התומכים אותו נרקב ונשבר. לא הייתי במקלחת באותו זמן. בעל הדירה לא מוכן לשלם על התיקון בטענה שקיבלתי מקלחון תקין, אבל בפועל כשבדקתי את הדלת השנייה, ראיתי שגם שם יש בורג רקוב וגם הדלת הזו בסכנת נפילה. לפי החוזה אני אמור לשלם רק על בלאי סביר בדירה. מי אמור לשלם על תיקון?

עו"ד ונוטריון

שלום עמית לפי תיאור של הברגים הרקובים - אחריות היא של בעל הבית. כפוף כמובן לחוזה שנחתם ביניכם. בהצלחה, www.behore.co.il