מנהלי הפורום
המשך מגורים ביחידת דיור
אנחנו זוג בשנות 68...76 גרים חמש שנים ביחידת דיור של סלון וחדר שינה קטן .שנה ראשונה היה חוזה שנשלם 3000 שקל ובהמשל לא חידשנו חוזה כאשר לאחר שבוע מגורים בעלת הבית פתחה לרשותנו את בדלת לחלל שנמצא ביננו ודרכו עולים אליה לבית עם מדרגות לקומה השניה. כך חיינו חמש שנים ולא חידשנו חוזה כאשר ביתה היה פתוח לרשותנו והיינו ביחסים טובים במיוחד..כלבתה הייתה יורדת אלינו באותה דרך כעת בעלת הבית יוצאת לשליחות ואנחנו חייבים להישאר עוד חמישה חודשים עד שנקבל את הבית שקנינו והיא השכירה את כל הבית כולל היחידה שלנו כאשר אין לנו חוזה אתה כמובן והדייר החדש הודיע לה שהוא יסגור כמובן את הדלת של החלל ועלינו להוציא את חפצינו שכמובן אין לי מקום אכסון . הודעתי לה שלא אשלם 3000 שקל אם החלל יסגר כיוון שלא היינו נשארים חמש שנים במחיר הזה אלא נשארנו בגלל הקשרים הטובים. היא בקשה ממנו שמיסי העיריה האינטרנט ועד שלא שילמנו ישארו באותו מצב אבל לא רשמה בחוזה אתו. אני חוששת ממה שיהיה עוד שבוע כשהיא תצא מהדירה מה גם שחליתי עכשיו בסרטן. מה עלנו לעשות ?מה זכויותיי האם עלי להמשיך לשלם את אותו הסכום? שכמובן לא הייתי ממשיכה להישאר בדירה חמש שנים?