אנונימית

קלקול בדירה ועל מי מוטל התשלום-תודה מראש

שאלה חשובה ואנא תשובתכם המהירה של כל מי שמבין ויודע. בדירה שכורה נשבר המנעול של הדלת _הפינים של הפלדלת) מי אמור לשלם על כך והאם רק בעל הבית יבצע זאת בזמנו או שמותר לשוכר לתקן מיידית מכיוון שהוא ב"סכנה" עד שתתוקן הדלת.

שגיא בכור, עו"ד ונוטריון

שלום רב הכל תלוי בחוזה בין הצדדים - על מי מוטלת האחריות? בעיקרון, בד"כ בלאי סביר חל על בעל הדירה ואלו נזק של שבר חל על השוכר. איך קרתה התקלה במקרה הנ"ל? אם ישנה דחיפות ובעל הדירה לא נותן פיתרון מהיר- ניתן להחליף ולהתחשבן עמו אח"כ - שוב כפוף לאמור בחוזה שלכם. בהצלחה, www.behore.co.il