אלון

העלאת שכ"ד לאחר תם החוזה

שלום, אני שוכר דירה. חוזה השכירות תם ב- 1/11 ומכיוון שבעל הדירה לא יצר קשר, הינחתי שהחוזה ממשיך באותם התנאים ושילמתי עבור חודש נובמבר. באמצע החודש הודיע בעל הדירה על העלאת שכר הדירה. האם העובדה שדרישת העלאת שכר הדירה באה לאחר תם החוזה ולאחר התשלום בגין תקופה חדשה יש בה כדי להמשיך את החוזה הקודם בתנאים שלו , כלומר בלא העלאת שכר הדירה? בתודה אלון

שגיא בכור, עו"ד ונוטריון

שלום רב מאחר ולא חתמתם חוזה חדש, לא הסכמתם עדיין על מחיר למעשה. אם תרצה להמשיך תצטרך לשלם את המחיר החדש או לנהל מו"מ אחרת אתה רשאי לעזוב תוך זמן סביר, בתיאום בין הצדדים. בהצלחה,