אנוק

דיירים לא מתפנים

שלום אני בעלת צימר אשר מושכר בשנתיים האחרונות כיחידת דיור. חוזה השכירות נגמר באוגוסט שעבר, הדיירים שילמו צ'קים עד סוף דצמבר. לפני חודש הודעתי לדיירים כי עליהם לפנות את הנכס עד סוף ינואר, כתגובה שאלו מה אעשה במידה ולא ייתפנו, ולכן אני פונה לעזרה כי באמת אינני יודעת מה באפשרותי לעשות ומה עליי לעשות כעט בכדי להבטיח שיפנו את הדירה. אשמח עם מישהוא יוכל לענות תודה

שגיא בכור, עו"ד ונוטריון

שלום רב במידה ודיירים לא מתפנים בניגוד לרצונך מומלץ להכין תביעת פינוי כנגד הדיירים ע"מ לצמצם את נזקיך בהקדם האפשרי. כמו כן מומלץ לך לא להשאירם בלי חוזה בתוקף - ע"מ לא להקנות להם זכויות כלשהן במקום. אשמח לעזור לך בעניין זה. לפרטים נוספים www.behore.co.il בהצלחה,