סיגל

יציאה מדירה

הי בחוזה שחתמתי יש סעיף יציאה האומר שעלי לתת התראה של חודש מראש ולמצוא מחליפה. אם אני מודיעה חודש מראש אך לא מצליחה למצוא מחליפה האם אני עדין זכאית לסים החוזה- לבטל צ'קים וכו ? , הסיכוי שלא אמצא מחליפה הוא מאד גדול עקב הבעיתיות של הדיירת הנשארת- היא אלימה מילולית ואף איטימה עלי שאצא משם בוכה ושאזהר ממנה- בעל הדירה הוא אבא שלה ולכן קצת קשה לגרום לו להבין שלמצוא מחליפה אני לא יכולה שכן קשה מאד להתנהל מולה- היא צריכה לאשר את הדיירת הנכנסת וזה ממש לא פשוט

שגיא בכור, עו"ד ונוטריון

שלום רב הדבר כפוף לרשום בחוזה , ולפי הנתונים שמסרת לא תהיה לך ברירה אלא למצוא מחליפה (ורצוי גם שתמצא חן בעיני הדיירת הנשארת) ע"מ שתוכלי להשתחרר מהחוזה טרם זמנו. בהצלחחה,