סיגל

יחס משפיל של בעלי מדווח והייתה קצינת מבחן אבל אין טיפול ממשי

שלום.חמש שנים מאז גביתי את תלונתה של בתי במשטרה נגד אביה,הוא חזר הבייתה אך מענה אותי בכך שכל שבוע אומר שלא יסלח לעולם על מה שעשיתי לו ושמצבו הנפשי התדרדר בעקבות כך.לא מעניין אותו שגם מצבי ומצב הבת הצריך טיפולים פסיכולוגיים וגרם לדכאונות.כעת בעקבות ריב שבו הילדים שמעו אותי בוכה והתערבו,הוא הפסיק לתת כסף לצרכי הביית ודורש,הוא ואחיו המעסיק שלו,שאני והבת נזחל לבקש את סליחתו. הוא מכנה אותה בשמות כמו:זונה ועוד דברים נוראיים ודורש שאני אתווך בינו לבינה.הוא מאשים אותי בהסתה שלה וכשאני אומרת לו שהיא פוחדת מהצרחות שלו,הוא ואחיו אומרים שאין חוק נגד צרחות והשפלות של הילדים.היא כבר לא ילדה והוא מתעלל בנו נפשית וכלכלית.אפילו לעג לי ואמר:אני אתן לך כמה גרושים בתנאי שתתני לי סקס. ממש התעללות.מדוע לא פנו אליו מעולם מהרווחה? הכל מדווח.הייתה קצינת מבחן.למה לא הבהירו לו שאסור לדבר כך לאישה ובת?

עו"ד פלילי יאיר רגב

סיגל היקרה, אני מציע שתפני מייד לרווחה באיזור מגורייך לקבלת ייעוץ. בכבוד רב,