עפרה

פיצויים מביטוח לאומי לחולה פיברומיאלגיה

אובחנתי כחולה בפיברומיאלגיה ועברתי טיפולים שלא עזרו לי. האבחנה הגיעה אחרי ששנים עבדתי בעבודה שהצריכה ממני לעמוד הרבה על הרגליים וסבלתי מכאבי גב. אני עובדת למרות הכאבים. האם מגיעים לי פיצויים מביטוח לאומי?

תמר בן אלי, עו"ד

עפרה שלום רב, באם אובחנת כחולה במחלת הפיברומיאלגיה ובהנחה וניתן יהיה להוכיח את הקשר הסיבתי בין המחלה למקום עבודתך, אזי יכול ותקום לך עילה תביעה. לגבי העובדה שהינך עובדת, הדבר הינו בבחינת לא ניתן לאחוז בחבל בשני קצותיו. אני ממליצה לך לפנות למשרדנו לשיחת ייעוץ פרטנית ללא התחייבות. בברכה, תמר בן אלי, עו"ד

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום מחלות מקצוע