יוסי

הערה בחברת ביטוח על פירוק חברה

שלום, אני עבדתי בחברה מסוימת כשכיר. סיימתי לעבוד שם לפני כשנה. לאחרונה התקשרתי לחברת הביטוח שמנהלת את קרן הפנסיה שלי וביקשתי לשחרר את הפיצויים שלי מאותה חברה. נמסר לי ע"י חברת הביטוח שקיימת הערה אצלם בגין פירוק החברה. השאלה שלי: האם במסגרת הפירוק יכולים לגעת לי בקרן הפנסיה, בכספים שלי? תודה רבה.

עו"ד איתי בר

לא בברכה, איתי בר, עו"ד מנהל פורום פשיטות רגל גבורי ישראל 5, נתניה (צמוד לאיקאה) טל: 077-50-60-788 פקס: 077-2019632

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום פשיטות רגל