חסן גרה

עבדתי בחברה ולא קיבלתי תשלום

בית המשפט פסק לי על תשלום , הפקדתי את התיק אצל עורך דין וכבר עברו שנתיים ולא קיבלתי כלום , כאשר העו"ד טוען שניסה לפתוח תיק הוצ"פ ולא הצליח לבצע מסירה !!!!!! בינתיים מונה לחברה כונס נכסים כינס את נכסיה ומכרן , למי אני יכול לפנות כרגע ואיך אפשר לפנות לביטוח לאומי כאשר לפי השערתי הכונס סיים את עבודתו והעורך דין לא עשה את שלו , אני נשארתי בלי כלום , למרות שיש לי פסק דין

עו"ד איתי בר

שלום חסן, על מנת שניתן יהיה לתת תשובה מדויקת צריך להבין מהו מצבה המשפטי המדויק של החברה קרי בפירוק, פעילה או לא פעילה בברכה, איתי בר, עו"ד מנהל פורום פשיטות רגל גבורי ישראל 5, נתניה (צמוד לאיקאה) טל: 077-50-60-788 פקס: 077-2019632

חסן

תודה , החברה כבר לא פעילה וכבר פינו את המפעל ומכרו את הקרקע בבעלותה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום פשיטות רגל