רותי כהן

הבנת דוח לגבי פשיטת רגל

שלום רב קיבלתי דוח מחברת דיביאי. דוח עצמי. איני מצליחה להבין את מצבי. הבנק מסרב לתת לי משכנתא. בדוח רשום בנובמבר 2011 ניתן צו כינוס. בינואר 2013 בוטל צו כינוס/פשיטת רגל. באותו יום בדיוק הייתה הכרזה על פשיטת רגל. במספר תיק רשום תיק סגור. הפטר רגיל. יתרת חוב 1010 שח. האם אני מוגדרת כפושטת רגל ועם סגירת החוב הכל מסתיים? אנא עזרה. תודה

עו"ד איתי בר

היי רותי, לאחר מתן הפטר נשאר רישום BDI לתקופה של בין 5-7 שנים בברכה, איתי בר, עו"ד מנהל פורום פשיטות רגל גבורי ישראל 5, נתניה (צמוד לאיקאה) טל: 077-50-60-788 פקס: 077-2019632

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום פשיטות רגל