רודריגו

בקשה לצו כינוס שטרם נענתה

שלום, הגשתי בקשה לצו כינוס וחלפו כבר בערך חודשיים. שתי שאלות: 1. כמה זמן בדר"כ לוקח לכונס להגיב? הכוונה לא לפתיחת התיק אלא לתגובה לגופו של עניין. מדובר במחוז צפון. האם יש דרך לזרז את התהליך? למי צריך לפנות? 2. כשהכונס מגיב - האם התגובה נשלחת ישירות לבית המשפט והמזכירות תוכל להדפיס לי אותה כשאגיע לשם, או שהכונס שולח את התגובה אלי, ואני זה שצריך להעביר אותה לבית המשפט? תודה רבה

עו"ד אילנה אלישקוב

שלום, לכונס פרק זמן של מס' חודשים למתן תגובה לבקשה למתן צו כינוס אשר הוגשה לבית המשפט המחוזי. ניתן לפנות לבית המשפט בבקשה למתן החלטה. תגובת הכונס הרשמי מוגשת לתיק בית המשפט ונשלחת גם לחייב או לבא כוחו.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום פשיטות רגל