נדב

מה קורה עם כספי הפיצויים ?

אני נמצא בעיצומו של הליך פש"ר ובעוד כחודש יש דיון בבית המשפט. לפי מה שהבנתי , כספי הפיצויים שלי בסך 50000 שח מוגנים מפני עיקול. אני עדיין עובד באותו המקום . האם בדיון יש אפשרות להשתמש בכספים האלה בכדי לסגור סיפור ?

עו"ד אילנה אלישקוב

שלום רב, הדבר אפשרי. אני מציעה שתבדוק קודם אם ניתן לפדות את הכספים המוגנים הללו מול חברת הביטוח המנהלת אותם, לא בטוח שהסכום יכסה תוכנית פירעון והדבר תלוי בנסיבות התיק. ניתן לפנות אל הח"מ לייצוג באם אינך מיוצג.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום פשיטות רגל