נעמי

שחרור כספי פיצויים אחרי הפטר

מה קורה עם כספי פיצויים אחרי קבלת הפטר? פוטרתי אחרי קבלת ההפטר ונאמר לי בחברת הביטוח שיש עיקולים על הכספים והערה של הכונס האם יש דרך לשחרר את הכספים ? עברו 3 שנים מאז קבלת ההפטר

עו"ד אילנה אלישקוב

שלום, אכן ניתן לשחרר את כספי הפיצויים תוך פניה לבית המשפט שיסיר את העיקולים הרובצים על הכספים. ניתן לפנות למשרדי ככל שנדרש ייצוג.

נעמי

תודה , עוד שאלה קטנה . כתוב בהחלטה מ 2015 חודש לפני מתן ההפטר, שניתן הפטר חלוט כנגד כספים בקופה ..לנאמן לא היתה בעיה כל עוד מבחינתו הכספים מוגנים, אמרנו בדיון שזה כספים שאני אקבל רק אם אני יפוטר או יגיע לגיל פנסיה (מה שנכון) עדיין אפשר להגיש בקשה לבית משפט לשחרר את הכספים? פוטרתי ב 2018 מדובר בכספי פיצויים.. אני מבינה שאם הייתי מפוטרת לפני ההפטר אז הגיוני שהכספים אמורים ללכת לקופת הכונס , זה הגיוני שגם אחרי 3 שנים מיום קבלת ההפטר הם יכולים לעקל את הכספים?מה קורה אם אני עובדת במקום חדש ושם פותחים לי קופה חדשה.. גם את זה יעקלו בעתיד? אשמח לתגובתך

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום פשיטות רגל