לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
פליט של הדיקטטורה המשטרתית

צדק חברתי (כן, כבר..)

קצר ככל האפשר : 1. נפרץ לי הרכב נגנב האייפון והארנק 2. הארנק הכיל אשראי עם קוד (גאון שכמותי) 3. בוצע עסקת אשראי בבית עסק עמוס במצלמות אבטחה ומשיכת כסף בכספומט 4. הוגשה תלונה למשטרה (אוח התמימות, בזבוז דלק מוחלט) 5. המשטרה סגרה את התיק (כמה מפתיע) שאלות : 1. האם אני יכול/מותר/זכאי/צריך דרך ביורוקרטיה כלשהי (בתי משפט/עורכי דין) לדעת מה המשטרה עשתה בנוגע לתלונה שלי ? 2. אם הם עשו את המינימום והוציאו את חומר ההקלטה מהבית עסק ומהכספומט, יש לי דרך לדעת ? האם מותר לי לראות את החומר ? תשובות מהמשטרה : 1. התיק סגור אני : מה נעשה בנוגע לתלונה שלי ? נלקחו הקלטות ממצלמות האבטחה ? 2. התיק סגור אני : =/ נ.ב. כמובן שאני התקשרתי לחברת האשראי על מנת לברר היכן ובאיזה שעה בוצעה העסקה וגם כן דרך הבנק ביררתי מאיזה כספומט נמשך הכסף לא רציתי שהמשטרה תתאמץ יתר על המידה כל מה שנותר לה זה לגשת ולאסוף את חומר הראיות וכן אני יודע שזה סך הכל אייפון ואשראי ויש דברים יותר חמורים, אני לא נאיבי עד כדי כך. אך עדיין מדובר פה בעניין עקרוני שמרחף לו ככה 'על הדרך' בסדר היום שזה רק נותן לגיטימציה לדברים חמורים יותר בקשה אחרון בהחלט : טלפונים / פקסים / מיילים / פורומים נוספים למיניהם אני אשמח, התקרית קשורה למחוז חיפה, טירת הכרמל. HELP ME

עו״ד גלעד כצמן

שלום ניתן לערור על סגירת תיק במשטרה. תוך תקופה קצובה ולבקש לחקור מחדש. במידה ועברה התקופה ניתן לבקש להאריכה. רצוי לקבל ייעוץ פרטני ללא התחייבות במשרד. בהצלחה

forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום פלילי