מנהלי הפורום

עו"ד גולן אהרון
עו"ד גולן אהרון שותף ומייסד משרד עורכי דין ונוטריון אהרון ושות', בוגר תואר ראשון במשפטים (LL.B) ובוגר החטיבה למשפט פלילי וקרימינולוגיה. ניסיונו העשיר שנצבר בייצוג בבתי משפט בערכאות השונות ובתחנות המשטרה השונות כסנגור פרטי, מהווה יתרון משמעותי בליווי וייצוג חשודים, נאשמים ונפגעי עבירה.
רישום פלילי
שלום רב פתחו לי תיק במשטרה על גניבה מהעבודה של כרטיס ע"ס 200 ש"ח שאני אמרתי שמצאתי את הכרטיס ע"ס 200 ש"ח במשטרה אמרתי שמצאתי את הכרטיס ולא גנבתי שאלה שלי האם יעשו לי משפט במשטרה ? האם אפשר לסגור את התיק במשטרה ומה עושים ?
שלום רב, חסרים לי פרטים בשאלה שלך. האם לאחר החקירה קיבלת הודעה על כך שהתיק נגדך נסגר? באם אינך יודע, גש לתחנת המשטרה הקרובה ותבקש תדפיס מן המרשם הפלילי (תעודת יושר). לאחר מכן, יש לבחון את המסלול הנכון על מנת להשיב לשאלתך, המלצתי היא להיוועץ פרטנית עם עו"ד פלילי לאחר קבלת התדפיס. בברכה, אלון שליכטר, עו"ד
תודה על התשובה אך יום אחרי החקירה הלכתי להוציא רישום מהמשטרה והיה כתוב תיק סגור מה זה אומר ? מי סגר את התיק המשטרה הוא זה שפתח נגדי את התיק ?