דב

תשלום שכר טרחה כפול לעו"ד

תביעת קבלן על ליקויי בניה- בפשרה עם הקבלן הוסכם שכל הליקויים יתוקנו בהתאם לדו"ח בודק חיצוני + תשלום שכר טרחה לעו"ד. האם על התובע מוטל לשלם שכר לעו"ד.

item.Author מנהל הפורום עו"ד יואב סלומון

דב, שלום רב, עליך לשלם שכר טרחה לעורך הדין שלך על פי ההסכם שבינך לבינו. אם לא נאמר אחרת בהסכם – התשלום שהקבלן משלם כשכר טרחה שייך לך ולא לעורך הדין, אבל הקובע הוא מה שנאמר בהסכם שכר הטרחה. כמובן שמה שכתבתי הוא מידע כללי. אי אפשר לתת ייעוץ בלי להכיר את כל העובדות ולראות את הסכם שכר הטרחה ואת הסכם הפשרה עם הקבלן.