L

נסיעה לבלגיה

התחתנתי עם אישה אזרחית בלגיה ויש לנו ילד בן 4. לאחרונה אנחנו לא מסתדרים והיא רוצה שניסע לביקור אצל המשפחה שלה. האם אני מסתכן? במידה והיא תחליט להישאר בבלגיה עם הבן שלי החוק בבלגיה יגן עליה או שהיא תהיה מחוייבת להחזיר את הבן לארץ?

עו"ד יונתן דה פריס

האם אתם מתגוררים בישראל ? אם התשובה חיובית - אין ביעה לנסוע היית מציע להחתים אותה על מסמך לפני הנסיעה שהיא מתחייבת לחזור לארץ עם הילד - כך שאין ספק שמטרת הניסיע היא חופשה בלבד

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום חטיפת ילדים