מיכאל

הצהרת תרגום שם

שם המשפחה שלי כפי שכתוב בדרכון באנגלית שונה משמי שייכתב ברומנית בגלל אותיות כמו ש, ק וכו. אני הבנתי שניתן לפנות לנוטריון ברומניה ולקבל ממנו הצהרה קבילה לצורך האזרחות ששם שכתוב באנגלית מתורגם לכתיבה מסויימת ברומנית. השאלה היא האם זה כך ומה בדיוק ההליך להגיע לנוטריון רומני שכזה? בתודה, מיכאל

חיים ינאי עו"ד

לא ידוע לי על יתרון בהצהרות בפני נוטריון ברומניה לעומת נוטריון ישראלי המנסח את ההצהרה בשפה הרומנית. ספק בעיני אם הצהרה כזו יכולה לתקן את החסר באיות שני השמות.