הטעיה של העו"ד
שלום סמדר, לפני מספר ימים קיבלתי לראשונה מכתב ובו הודעה על תיק בהוצאה לפועל ועל חוב לרשות השידור החל מתאריך 1.11.2013. על סמך שיחת טלפון שהם החליטו להסיק ממנה שיש לי טלוויזיה. מעולם לא שילמתי להוט או יס או חברה אחרת. מאחר שהתיק שלי עבר ל עו"ד(פרנקל את קורן) , נציג רשות השידור הפנה אותי לעו"ד בשביל לסגור את התיק. העו"ד גבה ממני 700 שקלים וסגר את התיק. 400 שח דמי טרחה. ובנוסף 300 שקלים עבור אגרה למחצית הראשונה של 2011. הפנה אותי לאתר רשות השידור למלא טופס בקשת פטור מתשלום עקב היעדר ממיר לתקופה שמתחילה במחצית השניה של 2011. אמר שאחרי שליחת הטופס הכל סגור וחתום. שלחתי את הטופס . הרמתי טלפון לרשות לווידוא נוסף והם טוענים כעת שיש לי חוב פתוח מולם לתקופה שמתחילה במחצית השניה של 2011 ועד היום. טלפנתי לעו"ד להבין , הוא טוען שהם עשו איתי טעות כשאמרו לי שהחל מאמצע שנת 2011 אני יכולה להיות פטורה , ושעל החוב הפתוח (חצי שנה של 2011+כל שנת 2012+כל שנת 2013) עלי להתנהל מול רשות השידור. מה לדעתך עליי לעשות כרגע? הם הטעו אותי. לקחו לי כסף והשאירו אותי עם חוב גדול מבלי לדעת בכלל שיש לי חוב פתוח.
אם אני מבינה שזה חוב פתוח בהוצל"פ, תצטרך להגיש בקשה לסגירת תיק ההוצל"פ מהסיבות הנ"ל עם מסמכים מאששים: הבעיה - שאין לך בכתב ... תנסה.... בהצלחה , סמדר עו"ד
שאלות נפוצות:
מוטי לביא
אייל כהן
סרגיי
גטיה מרים