לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
אור

חוב לרשות השידור + שכ"ט לא הגיוני + הוצאה לפועל

שלום רב, מסתבר שיש לי חוב לרשות השידור על סך : 800 לרשות השידור + 1400 למשרד עו"ד פרנקל את קורן. לא הגיעו אליי בדואר הודעות דרישת תשלום על חוב בדואר ולא הגיעו התראות, הגיע ישר מכתב הוצאה לפועל שבו עוקל רכב שבכלל לא על שמי. איך קורה כזה דבר שהחיוב של המשרד יותר גבוה בהרבה מהסכום המקורי של האגרה? איך זה שמעוקל רכב שלא על השם שלי? יש לציין שתקופת החוב מתייחסת לפרק זמן שגרתי עם הוריי, להם יש פטור מאגרה עקב נכות וגיל פנסיה. רציתי לבדוק איך ניתן לטפל בנושא הזה, את האגרה אם אין ברירה אני אשלם, אבל ממש לא מקובל עליי לשלם את השכ"ט האסטרונומי הזה. אשמח לטיפים, עצות וכל דבר. תודה רבה. אור

סמדר בוכובזה, עו"ד

דחוף ביותר, להגיש התנגדות לתובענה ו/או ביטול פס"ד עיכוב הליכים ואם עברו 20 יום מיום פתיחת תיק הוצל"פ וליתר דיוק, מיום שקבילת את האזהרה להגיש בקשה להארכת מועד תצהירים בהצלחה

אור

אין לי כ"כ מושג בדברים הללו איך מגישים ואיפה ? ועברו מעל 20 יום תודה

חתול

ואתה תכתוב למבקר המדינה ותדרוש מהם להביא לכך שרשות השידור תנהג כחוק, ולא תדרוש ממך אגרה בגין תקופה בה כלל לא היה בחזקתך מקלט וגרת עם הוריך שהמקלט בדירתם הוא בחזקתם ובבעלותם והאגרה משולמת בגינו כדין. כמו כן הדגש כי דרישת עורך הדין ושכרו מנוגדת לחוק ולפסיקה המגבילה שכר זה, מה עוד שמעולם לא פנו אליך מטעם רשות השידור לא ישירות ולא באמצעות שלוח.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום אגרת טלויזיה רשות השידור