אין לי טלוויזיה
קיבלתי הודעה מעורך דין לשלם בערך 4000 ש"ח על 7 שנים אחורה. העורך דין אמר לי שבגלל שסירבתי לפני חצי שנה לתת להם להיכנס אליי הבייתה אז זה אומר שיש לי טלוויזיה 7 שנים. לא זכור לי שמישהוא דפק לי בדלת ולא נתתי לו להיכנס. יכול להיות שלא הייתי בבית והבייבי סיטר לא נתן לו להיכנס. אמרתי את זה לעורך דין אז הוא אמר שזה שביקר אצלי שמע קול של מבוגרת שיכול להיות שזאת הייתה אמא שלי.אף פעם לא היה לי טלוויזיה ואף פעם לא שילמתי אגרה.האם העורך דין צודק? מה עליי לעשות? רשות השידור לא רוצים לדבר איתי והעורך דין אומר שהתיק בהוצאה לפועל ולא רוצה לדבר איתי גם. לא קיבלתי מכתב מהוצאה לפועל. עם מי אני אמור לדבר?
פנה לכל לשכת הוצל"פ ובקש רשימת תיקים לפי ת.ז. ואז תוכל לבדוק איזה תיק יש נגדך, אם בכלל, ומה מצבו(הבא איתך ת.ז. וקבלת קהל היא בימים א-ה 8:30-13:00 במידה ויש תיק פעיל ועבר המועד אתה זקוק במצבך דחוף לעורך דין לייעוץ והגשת בקשות להוצל"פ במידת הצורך.
יש לי תיק פעיל ועדיין לא עבר המועד להגשת התנגדות. לפי הבנתי הסיבה היחידה שהם פנו להוצאה לפועל כי הם פעם אחת באו אליי הבייתה לפני חצי שנה ולא פתחו להם את הדלת. שאלתי את כל ההאנשים ששמרו על הילדים שלי והם לא זוכרים שמישהוא מרשות השידור דפק אצלנו בדלת.האם מבחינה חוקית זה מספיק בשבילם כדי שאני ישלם 7 שנים אחורה אגרת שידור? האם כדאי להגיש התנגדות? אף פעם לא היה לי מקלט טלוויזיה.
שאלות נפוצות:
מוטי לביא
אייל כהן
סרגיי
גטיה מרים