משרד עו"ד הדס
שלום. שלחו לי תביעה של הוצאה לפועל משרד עו"ד הדס. לאחר עשרות שיחות כאשר הם בדרך כלל לא עונים ואני מועבר למוקד שלוקח פרטים ולא חוזרים אליך, הצגתי לפניהם כי לא הייתה לי טלווזיה במשך שש שנים כמו שהם טוענים. הם בדקו בכבלים ובYES וראו כי אני אכן לא רשום (שתי החברות ציינו שאין מסמך רשמי שלהם שלמשהו אין שירות אצלם, אולם המשרד התעקש לקבל דבר שכזה.) בנוסף שלחתי להם פקס שבו ניתן לראות כי בעקבות דרישה של הרשות לתשלום על שש שנים ביולי נשלח אליהם פקס חוזר (יש לי העתק ואישור קבלה)שמציין כי יש ברשותי טלווזיה החל מסוף מרץ.(שנרכשה על ידי חמותי) המשרד החל לטפל בעניני באוגוסט כאשר הוא שולח מכתבים לכתובת לא מדויקת. לאחר מספר גדול של שיחות הרשות אישרה שהתשלום שלי יהיה רק משנת 2012. כמה מאות שקלים. המשרד רוצה ממני בנוסף כמעט 2000 ש"ח על טיפול. הסברתי להם כי אני עדכנתי את הרשות לפני שהם החלו לפעול, כמו כן כי המכתבים שלהם היו לכתובת לא מדויקת. אולם הם מסרבים להפסיק את תהליכי ההוצאה לפועל. מה עלי לעשות? האם אני מחויב לשלם להם כסף למרות שאין ביני לבינם שום קשר. הרשות היא זו שלא עדכנה אותם שאני מבקש לשלם החל מהרגע שבו יש לי טלוויזיה. הבנתי שאני צריך תוך שלושים יום לפנות להוצל"פ, מה שכמובן יעלה לי גם יום עבודה וגם עו"ד . אשמח לעזרה
היי מה עשית בסוף? זה בדיוק מה שקרה לנו...
אני עוד מטפל בנושא. פניתי לפניות הציבור של הרשות וממתין לתגובה מהם, פניתי לרשות להגנת הצרכן, שפנתה גם היא לרשות וגם היא ממתינה להם. אני אהיה חייב להגיש התנגדות להוצל"פ וגם אשתי, מה שיעלה לנו כסף ואני מתכוון לתבוע אותם על כל הוצאה שתהיה לי. החצופים לא יראו ממני שקל וישלמו לי בסופו של דבר
פספסת את התגובה. הזו אשמח לדעת מה אני אמור לעשות
שאלות נפוצות:
מוטי לביא
אייל כהן
סרגיי
גטיה מרים