רשות שידור.
שלום. היה בביתי נציג מרשות השידור וראה שיש טלויזיה על הקיר. אני לא הייתי בבית ואשתי ניסתה להסביר לו שאנו לא מחוברים לשום חברת שידור. ואין בדירה שלנו שום שקע אפילו של כבלים או אנטנה. הנציג לא הקשיב ו ביקש לחתום על משהו. אישתי סירבה. לאחר שבועיים בערך הגיעה מכתב ממשרד עורכי דין על דרישה לתשלום בסך 790 ש"ח. ורשום שהתרעה אחרונה לפני עיכול ואנו חייבים להסדיר את התשלום ב 30 ימים. ( למרות שזה המכתב הראשון שכבלנו) ניסיתי לחייג להסביר שה"טלויזיה" מחוברת למחשב נייח בלבד ואין ברשותיינו שום מקלט או ממיר הקולט ערוצי טלויזיה.. מדובר בטלויזיה 32 " . שמחוברת למחשב נייח -נטו. לא הקשיבו לי. ו אז שאלתי למה סכום כל כך גדול 790 ש"ח. הם ענו- שהשאר על הוצאות משפט( למרות שזה המכתב הראשון שקיבלנו) שורה תחתונה- ענו זה מה יש ו עם אנו לא משלמים מעכלים את החשבון ללא משפט.( אני מזכיר שאין שום שקע של אנטנה בבית שלנו וזה כמובן מונע פיזית קליטה של ערוצים) העם מה שהם עושים זה כחוק? תודה.
מציעה כי תכתוב לעורך דין מכתב בדאר רשום וציין את כל מה שכתבת לי. בעיקרון בנסיבות אלו אתה זכאי לפטור מתשלום אגרה, רק שצריך לעשות זאת מראש. יחד עם זאת נבה להילחם בכך, מקסימום שלם אגרה לשנה אחת באמצעות משלוח למשרד עורכי הדין, ולא נראה לי שבנסיבות העניין זה צודק לשלם שכ"ט על כן על מנת להיות פטור מהיום והלאה שלח העתק מהמכתב גם לרשות השידור וגם בדאר רשום שמור העתק המכתבים ואישורי המשלוח
שאלות נפוצות:
מוטי לביא
אייל כהן
סרגיי
גטיה מרים